Selecteer een pagina

Guardian of time

Manfred Kielnhofer

Techniek

Kunststof

Formaat

L 41cm x B 42cm x H 40cm

Staat

Nieuw

Jaartal

2016

Oplage

15/99

Signatuur

Gesigneerd

Certificaat

Aanwezig


“Bewakers van de tijd” heeft betrekking op het idee dat sinds het begin van de tijd de mensheid beschermers heeft, zowel voor historische en mystieke redenen. Het lijkt erop dat alleen de mens zelf een potentiële bron van gevaar is voor zijn eigen bestaan. In zijn kunstwerken behandelt Manfred Kielnhofer het natuurlijke menselijke verlangen naar veiligheid. Zo weerspiegelt zijn oeuvre echte verkenning, overweging en bespreking van zowel actuele als historische stemmingen en gevoeligheden van zijn sociale omgeving. Zijn kunstwerken boeien met uitgebreide combinaties van licht en verschillende technieken.
Manfred Kielnhofer werd geboren in Haslach an der Mühl, Oostenrijk. Hij is autodidact en werkt met vele verschillende media: schilderen, film, fotografie, installatie, performance en beeldhouwkunst. Zijn werk betreft meestal de menselijke figuur en de verschillende vormen en bewegingen, vooral gericht op de eigenaardigheden van de menselijke natuur. Hij gebruikt de menselijke vorm als een instrument, hetzij op een doek of in een sculptuur.


Contact / Informatie aanvragen

Benieuwd naar de vraagprijs? Heeft u graag meer informatie over het object? Of wil u graag een bezoek ter plaatse? Of wil je graag het object bestellen?

Info aanvragen Aanvraag bezichtiging
Product bestellen
Categorie: Tags: , ,

Wij garanderen u

1.

Snelle service

2.

100% klanttevredenheid

Copyrighted Image